Reviews

Discover what our customers think about our presets!

Based on 40 reviews
100%
(40)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Tropical
Anonymous

I love this pack

S
Autumn Fun
Sara Dierickx

Amai , wat een mooie bundel van presets! Het is de 1e keer dat ik deze gebruik en ben er zeer tevreden van. Duidelijke handleiding, geven je foto's een mooie en warme sfeer.

V
Photographers Pack
Veerle Bouts

Zo blij hiermee! Voordat ik de keuze heb gemaakt heeft Elise me geholpen, ze begreep mijn vraag en kon me goed adviseren. De presets zijn gemakkelijk in gebruik, heel mooi en dus een echte aanrader.

S
Natural Warm
Sanne Van Hoof

Ik heb 3 packs presets aangekocht, vooral om mijn instagram foto's mee te bewerken, maar ook op de computer zijn deze perfect te gebruiken. Wauw, wat een verschil, zeker als je foto's een tikkeltje te donker zijn, geeft deze natural warm preset prachtige resultaten. Ik ben fan!

B
Spring Break
Baukje Lamers

Zo blij met deze preset, ik heb het al vaak gebruikt maar deze is nog steeds favoriet.
Ook nog bedankt voor het advies.

E
Brand Yourself Bright
Eline Schenk

Ik ben ontzettend blij met deze preset. Het geeft mijn foto dé finishing touch waar ik naar opzoek was. Waar ik eerder nog wel eens mooie, maar naar mijn mening te donkere foto’s weggooide, kom ik er met deze preset achter dat dat vaak niet eens hoeft. Blije klant!

B
Blogger
B.L.

Foto’s van mijn hondjes zijn nog leuker geworden met deze preset. Ik ben fan!

D
Product Pack
Deborah C.

Waauw wat een prachtige presets. Voor mijn webshop nam ik foto´s van kids met hun kleding van mijn shop en de presets zijn echt de finishing touch! Heel mooi en leuk dat je kn 1 pack zoveel keuze hebt

K
Natural Warm
Kelly V.d.V.

Supermooie presets. Ik ben grote fan

M
Product Pack
Michelle Bellon

De fotoshoots voor de producten van onze bedrijven doe ik zelf en dit was de perfecte aanvulling! Ook om foto's van events net dat tikkeltje meer te geven en onze producten beter te doen uitkomen!

M
Blogger
Michelle Bellon

Leuke foto's worden nog leuker en juist dat tikkeltje meer, perfect voor Instagram!

M
Tropical
Michelle Bellon

In Februari ben ik naar Dubai geweest en voor deze reis had ik deze presets gekocht. Soms hadden we slechter weer maar door de presets zal je dit nooit weten 😉
Makkelijk en supersnel je foto's bewerkt!

S
Product Pack
Shannon Van De Kerckhove

Het product pack is perfect voor de foto's van mijn webshop. Het geeft de foto's toch een scherper/ cooler effect, zonder drastische veranderingen aan de kleuren toe te brengen. Integendeel, de kleuren komen nog mooier uit!

S
Sunflower
Sharon C.

Geel is mijn favoriete kleur en deze preset zorgt dat een foto met geeltinten nog veel feller uitkomt. Het versterkt en verwarmt de kleur. Heel leuk om te experimenteren met de verschillende presets. Als er een ander kleur in de foto heel erg aanwezig is, is deze preset wel niet de beste optie. De presets zijn alvast heel makkelijk te installeren, met een duidelijke handleiding en tips.

S
Natural Warm
Sharon C.

Deze presets zorgen voor een natuurlijk, warme uitstraling. Een mooie warme tint, die je door de verschillende presets kan laten graderen in warmte tint. Het past op veel verschillende foto's, juist door de natuurlijk look!

S
Brand Yourself Warm
Sharon C.

De handleiding om de presets te gebruiken en extra tips in het e-book ivm Lightroom zijn heel handig om stap voor stap te volgen. De Brand yourself Warm en Brand Yourself Bright zijn als onderneemster een perfecte combi om ervoor te zorgen dat je altijd een preset bij de hand hebt om jouw foto een professionelere look te geven. Zo ben je niet bij iedere foto afhankelijk van een professionele shoot. Nu heb ik voor elke situatie wel een geschikte preset. Bijvoorbeeld: Op foto's waar ik de kleuren extra wil laten opvallen en warmer maken is deze preset echt een aanrader.

S
Brand Yourself Bright
Sharon C.

In 1 woord: wauw! Deze presets maakt de foto’s echt lichter. De schaduwen bvb in je gezicht worden weggehaald waardoor je foto zoveel meer uitstraling krijgt. De Brand yourself Warm en Brand Yourself Bright zijn als onderneemster een perfecte combi om ervoor te zorgen dat je altijd een preset bij de hand hebt om jouw foto een professionelere look te geven. Zo ben je niet bij iedere foto afhankelijk van een professionele shoot. Leuk weetje: zelfs een 30 jaar oude foto die werd ingescand kreeg dankzij deze preset een professionele, nieuwe look.

S
Brand Yourself Warm
Shiva A.

Tot nu toe heb ik de preset nog maar uitgetest op mijn hondje, maar wat een effect!!! Ik moet dringend tijd maken om foto's van mezelf te nemen om deze preset daarop te testen! Zal er geweldig uitzien!

S
Autumn Fun
Shiva A.

Ik vind de oranje en bruine tinten, de herfsttinten dus, prachtig! Nu hoeft het geen herfst te zijn om die kleuren op een mooie landschapsfoto te hebben! De sfeer komt vanzelf! Fan van deze preset! Kan niet wachten tot het echt herfst is en ik deze preset kan uittesten op een echte herstige natuurfoto. Dat zal nog beter zijn dan het nu al is.

S
Vanilla
Shiva A.

Soms is het heerlijk om de zachtheid van een moment te accentueren, wel dat doet deze preset met je foto. Geweldig, zeker op foto's van je kinderen.

L
Natural Warm
Lore L.

Ik hou van de subtiliteit van deze preset! Er komt geen overdreven filter op je foto, maar maakt die net wat warmer. Dankzij de handleiding is het installeren en gebruiken van de preset ook heel makkelijk. Ik ben fan!

L
Minimal White
Lore L.

Ik gebruikte nooit eerder presets en wist niet goed wat te verwachten. Intussen denk ik dat ik niet meer zonder deze presets kan 😉
Ze zijn super makkelijk in gebruik en geven dadelijk de uitstraling waarnaar ik op zoek ben. Heerlijk om mee te werken en ik ben heel blij met het resultaat!

L
Product Pack
Lore L.

Mijn productfoto's bewerken ging nog nooit zo makkelijk! Ik maak zelf mijn foto's en bewerkte ze tot voor kort ook. De kleuren moeten natuurlijk behouden blijven, en dat maakte dat ik er veel tijd in stak. Met deze preset is dat allemaal opgelost. De kleuren blijven mooi en de foto ziet er op 1-2-3 professioneel uit. Ideaal!

A
Natural Warm
Anonymous

Ik ben gek op deze preset! Ik hou niet zo van overdreven bewerkte foto's maar deze is echt aangenaam en subtiel. Perfect!

A
Brand Yourself Bright
Anonymous

Deze preset geeft mijn foto's voor mijn Insta pagina echt een cleane look zonder te intens te zijn. Hier was ik echt al een tijdje naar op zoek!

Made by professional photographers

Easy 1 click applications

100% positive reviews

Free & friendly support

Shopping Cart